Meridiaan acupressuurpunten

Wat kan ik met EFT bereiken?

Emotie Free Techniek wordt ook wel Meridiaan kloppen genoemd. Het is een manier waarbij je door het zgn. kloppen op vaste meridiaan punten (acupunctuur, acupressuur punten) en je tevens gelijktijdig te concentreren op je probleem, in zeer korte tijd verbetering kunt krijgen. Zowel op lichamelijk als geestelijk niveau.

Je zou kunnen zeggen dat het een vorm van acupunctuur zonder naalden is. In principe is het een simpel toepassen van de acupressuur techniek. Het mooie van de EFT is dat het eenvoudig is, je kunt het makkelijk leren en het werkt echt heel erg goed goed. De meeste klachten verminderen of verdwijnen zelfs binnen enkele minuten. Sommige diepere problemen vragen wat meer tijd tot een paar dagen of tot enkele weken. Je hebt er verder ook geen instrumenten of attributen voor nodig. Alleen je eigen lijf en je eigen handen met vingers dat is alles. Deze heb je altijd waar je ook bent bij je. Wanneer je de techniek een keer beheerst heb je er je hele leven gemak van. Het kan je direct helpen en is altijd inzetbaar. Denk maar eens aan jetlag bijvoorbeeld dat verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Hoe het werkt  in de praktijk en wat doet het met je?

Ik geef vaak een korte praktische uitleg tijdens mijn Kinesiologische behandeling hoe de techniek werkt. Ik leer je wat je precies moet doen en geef je informatie mee waar precies op staat wat je moet doen. Het is vrij snel onder de knie te krijgen. Het is een prachtige en praktische techniek.

Denk je maar eens in dat er een medicijn zou bestaan dat op slag alle negatieve gedachten, zorgen, angst en spanning zou laten verdwijnen. Een medicijn waarmee ook diverse hardnekkige lichamelijke kwalen zouden verminderen of zelfs verdwijnen. Je voelde je opeens weer energiek, ontspannen en vrolijk.
Zo’n medicijn bestaat helaas niet. Met EFT echter, bereik je vaak soortgelijke resultaten, ik kan je leren hoe het moet.

Energetische Chip

Wat zijn energetische chips.

De chips zijn energiedrager met een bepaalde frequentie. Net zoals bijvoorbeeld kristallen een frequenties of trillingen in zich dragen. De chips zijn voorzien van frequenties die overeenstemmen met bepaalde lichamelijke bio-frequenties. Sommige mensen hebben er baat bij om net als een kristal een chip bij zich te dragen.

Ik kan door spiertesten uit zoeken welke onbalans opgeheven kan worden met een chip met een bepaalde frequentie.

Chips frequenties op Fysische niveau

LS Lymfatisch Systeem:
Lymfatisch systeem

MIG Mild en Gentle: De chip bevat frequenties op energetisch niveau welke ontspanning van de nek en schouders ondersteund.

MSN Neuronale Synchronisatie : De chip bevat frequenties voor het synchroniseren van de neuronen in de hersenen.

NHN Zenuwen, Hormonen en Neurotransmitters: De chip bevat frequenties voor het regenereren van de zenuwen en hormonen. Op energetisch niveau wordt de doorlaatbaarheid en snelheid van het zenuwvezel systeem verbeterd, alsmede de optimale informatie verwerking door de neurotransmitters en hormonen ondersteund.

OM Optimale Metabolisme: Deze frequenties brengen op een energetisch niveau alle metabolische functies in het lichaam in balans.

RESISTANT Allergie: is een overmatige afweerreactie van het immuunsysteem van specifieke en normaal gesproken onschadelijke stoffen uit het milieu . De chip geeft het Lichaam op het energetisch niveau pulsen zodat het immuunsysteem kan herstellen en weerbaar wordt en opnieuw resistent is tegen allergenen.

SIR Sterk Immuunsysteem Regeneratie : De chip geeft het lichaam op energetisch niveau pulsen om een intact immuunsysteem te herstellen; te regenereren en te handhaven .

MIT Reg. Mitochondriën Regeneratie: De Chip ondersteund de reiniging; de activering en de regeneratie van de Mitochondriën op energetisch niveau.

O2 Zuurstof Balans: De chip helpt bij het balanceren van wegvloeiende zuurstof en verborgen zuurstofgebrek zoals bij oxidatieve stress. De Chip zorgt voor het activeren van een optimale zuurstof balans in het lichaam

Chips frequenties voor het Zenuwstelsel

CON Concentratie : Deze frequenties ondersteunen het vermogen om weer goed te kunnen concentreren. De Chip activeert het volledige concentratie vermogen van het zenuwstelsel.

DRS Diepe rustige slaap: Het lichaam komt tot rust , diepe ontspanning , met een gevoel van “veiligheid en geborgenheid” welke een diepe rustgevende slaap bevordert.

RITME Gezond Ritme: Deze frequenties brengen op het energetisch niveau de natuurlijke basis ritmes zoals de Hartslag , Ademhaling en Bioritme weer in balans.

MEM Memory – Leren – Centreren : Deze frequenties ondersteunen de prestaties van leervermogen en geheugen. De geest zal weer beter gefocust en gecentreerd kunnen functioneren.

TA Thinking Advantage: De chip verbeterd, optimeert en reactiveert de neurale netwerken van de verschillende gebieden van de hersenen . Dit kan leiden tot een merkbare verscherping van alle zintuigen en een hogere capaciteit in helderheid en alertheid in het denken.